7 Aralık 2016 Çarşamba

Yeni ehliyet için gerekli evraklar nelerdir ?

Güneş Sürücü Kursları Unknown on 7 Aralık 2016 Çarşamba  | Yorum Yok

Yeni ehliyet için gerekli evraklar nelerdir
Yeni ehliyet için gerekli evraklar nelerdir

Yeni ehliyet için gerekli evraklar nelerdir ? Sorusununa mersin güneş sürücü kursu resmi sayfasından cevaplandırmak istedik. Bildiğiniz üzere artık eskisi gibi ehliyet alım şartları değildi. stajyer ehliyet ile birlikte birçok değişiklikler ve yönetmelikler milli eğitim bakanlığınca bir çok değişikliğe sebep oldu. Yeni ehliyetlere geçiş tarihi'den bahsetmemiz gerekirse 1 ocak 2017 tarihinden itibaren artık yeni ehliyetlere geçiş yapmak zorundayız. Kursiyerlerimiz bu yazımızı okuduktan sonra akıllarda şöyle bir soru ilşareti geliyor yeni ehliyetler için gerekli evraklar nelerdir. ?

Peki yeni ehliyetleri almak için ne yapmamız gerekiyor. Öncelikli olarak randevu alıyorsunuz ve sizden istenen mail adresine eski ehliyetinizi değiştirme talebinizi onay kodu gönderilecektir. Bu onay konu ve hazırlanacak olan evrakların çıktısını alarak evraklarınızla birlikte randevu saatinden 15 dk önceden randevu aldığınız trafik tescil müdürlüğünde olmanız gerekiyor. 

Yeni ehliyeti almanız için sizden istenen belgeler şu şekilde yer alıyor.
  1. Eski sürücü belgeniz, nüfus cuzdanı veya pasaportunuz avukat iseniz avukatlık belgeniz( sürücü sağlık raporunu 15 tl değerinde) vergi dairelerine veya vakıf bankalarına yatırıldığına dair makbuz 2 adet vesikalık fotoğraf  (arka fon beyaz olacak şekilde) Kan gurubu belirtir belge veya yazılı beyan. 
Bu evrakları hazırladığınız taktirde trafik tescil şube müdürlüğüne başvuruda bulunarak yeni ehliyetinizi almış olacaksınız. 

Güneş Sürücü Kursları

15 Yıldır mersine ehliyeti Güneş Sürücü Kurslar veriyor. Kalitemizden ödün vermedik. Mersinin çeşitli ilçelerinde bulunan şubelerimizden yararlana bilirsiniz. Bizimle iletişim kurmanız için lütfen işletişim menümüzden destek alınız. Teşekürler Mersin.

0 yorum:

    If you would like to receive our RSS updates via email, simply enter your email address below click subscribe.

Sayaç Kodları

Sayaç

Website Monitoring - InternetSupervision.com
© 2013 Mersin Güneş Sürücü Kursları. Mersin Sürücü Kursu Sürücü Kursu Güneş Sürücü Kursları Direksiyon Eğiti
mersin sürücü kursu G sınıfı iş makinası ehliyeti 2017 Ehliyet sınav tarihleri ne zaman Ehliyet sınav soruları 2017 ehliyet sınav soruları Ehliyet alma yaşı stajyer ehliyet Sürücü Kursu Taban Fiyatı Mersin özel direksiyon dersi B1 sınıfı Ehliyet Mersin iş makinası ehliyeti