23 Kasım 2015 Pazartesi

Sürücü Kursu Taban Fiyatı

Güneş Sürücü Kursları indirim bizde on 23 Kasım 2015 Pazartesi  | Yorum Yok

Sürücü kurslarında eğitim kalitesi arttırılması adına düzenlenecek olan ve haksız rekabetin önüne geçilmesi için yayımlanacak olan taban fiyat uygulamasına geçilecek. 

Birkaç ay içersinde sürücü kurslarında taban fiyat uygulamasına geçilmesi planlanılıyor. Türkiye sürücü kursları eğitimcileri konfederasyon başkanı İsmail Yılmaz ülke genelinde 3500 sürücü kursu olduğunu ve yıl ortalamasında ise 1 milyon kişiye sürücü belgesi verildiği belirtti. İnsanlarımızın can ve mal güvenliği için bunun kusursuz olmasını dile getiren Sn. İsmail Yılmaz sürücü kursları arasında fiyat birlikteliği olmadığı için çok düşük rakamlara kursiyer kayıtı yapabildiklerini ifade etti. Düşük fiyatlarla sürücü kurslarına kayıt olan kursiyerlerin ise kaliteli eğitim almadıklarına dikkat çekti. Aynı zamanda Sn. İsmail Yılmaz şunları ekleyerek sözlerine devam etti; Konfederasyon olarak taban fiyatın belirlenmesi için milli eğitim bakanlığına konuyu ilettik. Yönetmelik üzerine görüşülüyor ve birkaç ay içersinde taban fiyat uygulaması hayata geçirileceği planlanılıyor. Eksik eğitim veren sürücü kursları 500-600 TL gibi rakamla öğrenci kayıtı yaparken, kusursuz eğitim veren kurslar 800-900 TL ile öğrenci alıyor. Yapılacak olan taban fiyat uygulaması her ilin milli eğitim müdürlüklerinin koordinasyonunda bir fiyat belirlenecek.

Fiyatın altına inemeyecek
Düşük fiyatla kurslara kaydolan öğrencilerin sürücü eğitimlerini tam olarak alamadığını, bu nedenle sınavlarda başarısız olduklarını dile getiren Yılmaz, “MEB 30 saat teorik, pistlerde ve simülatörlerde eğitim, daha sonra da 12 saat akan trafikte direksiyon dersi verilmesini zorunlu tutuyor. Bunun da maliyeti her kentte üç aşağı beş yukarı aynı. Düşük fiyat demek ’eksik eğitim’anlamına gelir” diye konuştu. Taban fiyat uygulaması geldikten sonra hiçbir sürücü kursunun belirlenen fiyatların altına inemeyeceğini ama daha fazla fiyat ilan edebileceğini anlatan Yılmaz, “Taban ücret altında fiyat veren kurslar yakın takibe alınacak, denetimler sonucu uyarılarda bulunulacak. Hatalarında ısrar eden kurslar hakkında geçici veya daimi kapatma cezaları verilebilecek. Uygulamanın hayata geçmesiyle birlikte kurslardaki eğitim kalitesi artacak ve bilinçli sürücüler yetişecek” şeklinde konuştu.

Güneş Sürücü Kursları

15 Yıldır mersine ehliyeti Güneş Sürücü Kurslar veriyor. Kalitemizden ödün vermedik. Mersinin çeşitli ilçelerinde bulunan şubelerimizden yararlana bilirsiniz. Bizimle iletişim kurmanız için lütfen işletişim menümüzden destek alınız. Teşekürler Mersin.

0 yorum:

    If you would like to receive our RSS updates via email, simply enter your email address below click subscribe.

Sayaç Kodları

Sayaç

Website Monitoring - InternetSupervision.com
© 2013 Mersin Güneş Sürücü Kursları. Mersin Sürücü Kursu Sürücü Kursu Güneş Sürücü Kursları Direksiyon Eğiti
mersin sürücü kursu G sınıfı iş makinası ehliyeti 2017 Ehliyet sınav tarihleri ne zaman Ehliyet sınav soruları 2017 ehliyet sınav soruları Ehliyet alma yaşı stajyer ehliyet Sürücü Kursu Taban Fiyatı Mersin özel direksiyon dersi B1 sınıfı Ehliyet Mersin iş makinası ehliyeti